HTML

Tájszerkesztés

Tájszerkesztés - olyan irreális helyszíneket szeretnék létrehozni, melyek minél valósághűbbek. Legtöbbször a Terragen 2, olykor a Vue 6 progival. Egyikben sem vagyok profi, de azért igyekszem :)

2009.02.05. 13:56 Rudolfking

Hajóval a tengeren

Üdv all,

Csak elkészült egy újabb render, méghozzá egy komoly objektummal: Keeper barátom által készített hajóval. Egy hónapot biztos dolgozott rajta, ha nem többet, s látszik is a profi kivitelezés (Maya modellező-progi segítségével). A textúrázás rám maradt a Vue 6 segítségével, hát bevallom, két teljes napot (olyan jó 12 órát) eljátszottam vele, mire kezdett tűrhető alakot ölteni. Így is akadnak benne hibák, de remélem azért nem túlságosan valószerűtlen. Könnyű kezelhetősége miatt bármelyik Vue projektembe berakhatom (akár kicsike kis hajómodellként), s már tervezem is, hogy az egyik kedvenc tenger-sziget kompozíciómba be is illesztem, addig is itt egy gyors render (broadcast, 1680*1050, alig 3 óra):

Hajó by Keeper

 

Illetve lassan elkészül a panoráma is, bár a felbontás és a minőség úgy tűnik, nem lesz annyira lenyűgöző, főleg, hogy a lépcsőházunkhoz képest több helyen hibázik :).

Sziasztok.

Frissítve: Mégis elkészült a kép HD (azaz 1920*1200-as) felbontáson, nekem egyel kisebb a monitorom (1680as), de beraktam háttérképnek. Még apró javítanivalókat mindig találok a képen, szóval nem ez lesz az utolsó hajós render. A kép:

Hajó by Keeper (katt a HD-ért)

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://rendertime.blog.hu/api/trackback/id/tr27924390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása