HTML

Tájszerkesztés

Tájszerkesztés - olyan irreális helyszíneket szeretnék létrehozni, melyek minél valósághűbbek. Legtöbbször a Terragen 2, olykor a Vue 6 progival. Egyikben sem vagyok profi, de azért igyekszem :)

2008.09.21. 12:23 Rudolfking

Terragen 2 - völgy vihar előtt, hajnalban

Sziasztok,

Igen, meteorológiailag kcisit megkérdőjelezhető már a cím is, hajnali viharok amúgyis ritkák, nemhogy párás-ködös hajnalban. De lehet egy bedöglött szupercella kifutófelhője (falfelhője) is :). Az összképen már tényleg csak finomítgatni fogok, a ködfelhőt elsötétítem, amennyire tudom, a hegytetőre meg akár postwork-ként csinálok valamit azzal a sziklával. Később biztosan megcsinálom teljesen hóborítottként is. Íme:

 

Sin Völgye #01

 

A kép EXR formátumba lett elmentve (különben kontraszt- és "látvány"-mentes volt), HDR képként tone mappoltam, majd kapott Paint .NET-ben némi Glow effektet. Talán picit túlzásba vittem, de az eredeti képnél mindenképp jobb lett.

Folyamatban a következő rendere!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://rendertime.blog.hu/api/trackback/id/tr32674024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása