HTML

Tájszerkesztés

Tájszerkesztés - olyan irreális helyszíneket szeretnék létrehozni, melyek minél valósághűbbek. Legtöbbször a Terragen 2, olykor a Vue 6 progival. Egyikben sem vagyok profi, de azért igyekszem :)

2009.05.09. 12:33 Rudolfking

3D Utolsó Terem

Sziasztok,

Mai renderelt csoda kissé rendhagyó (van rend?), ugyanis inkább egy optikai csalás (nem csalódás!). A monitor mögé kell nézni, míg a két kép összetalálkozik. Amikor ez megtörténik, megjelenik előttünk egy 3D-s terem, szóval nem úgy 3D-s, mint egy kép 2D-ben, hanem mint az az újféle mozi, vagy inkább a sztereogram-ok (akinek mond valamit). Mivel nagy a kép, nagyon mögé kell nézni, de az eredmény fantasztikus, ezt garantálhatom! Íme:

3D Terem - Nézz a monitor mögé!

 

Megcsináltam még néhány projektemet hasonlóan, ha kicsit unatkozom, ezeket nézegetem :). A trükk egyébként, hogy két képet kell készíteni, ahogyan a két szemünk látná (kicsit eltolva egymástól és egymásnak fordítva). Kár, hogy az animáció ilyen kis méretben is hónapokig tartana, ráadásul a kameramozgást eltolni meg a szöget tartani már nem is olyan egyszerű feladat.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://rendertime.blog.hu/api/trackback/id/tr1001111363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása