HTML

Tájszerkesztés

Tájszerkesztés - olyan irreális helyszíneket szeretnék létrehozni, melyek minél valósághűbbek. Legtöbbször a Terragen 2, olykor a Vue 6 progival. Egyikben sem vagyok profi, de azért igyekszem :)

2010.04.15. 07:16 Rudolfking

A völgy

Sziasztok,

Aktívan dolgozom a képen, folyamatosan újítok a részleteken, lassan 40 fölött jár a kivágat-renderek száma. Vannak egészen pofás részei is a képnek. Már tényleg csak pár helyen fogok változtatni, lassan mehet a végső render (na de az milyen minőségen lesz? Örök kérdés...). A kép pedig:

Glen #09 (c)

 

A bal oldalra is kerül néhány virág, ez a tervezett változtatás még (valamint a fű megáll majd a meredekebb terepen is). Már tényleg csak itt-ott igazítok.

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://rendertime.blog.hu/api/trackback/id/tr281922579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rémgém2 2010.04.23. 07:01:19

Visszatérően és élvezettel nézegetem az oldalad, nagyon ügyes vagy, szépek a képeid, gratula :))))
Én is foglalkozom a Terragénnel.A classic változatban már nagyjából otthon vagyok, de izgat a 2-es is. Kérdezhetek tőled?
Ha igen akkor......ha folytatni akarod a képet amit elkezdtél, hogy kell elmenteni, főleg ha már van rajta objektum is ????

Rudolfking · http://www.rudolfking.extra.hu 2010.04.27. 21:13:53

Szia!
Köszi szépen, igyekszem :)
A kettesben könnyen lehet menteni, elvileg ott van rá a File/Save menüpont, s szépen elmenti egy .tgd fájlba. Ha az objektumok mellette vannak (obj, tgo...), akkor azokat vele együtt vinni kell, de ha nem, akkor a teljes elérési utat jegyzi meg a mentés.

Rudolfking · http://www.rudolfking.extra.hu 2010.05.12. 15:12:23

"anonima79
gyönyörű képek! én csak most ismerkedek a terragennel, egyelőre a kezelőfelülettel, ami nekem nagyon szokatlan... jó lenne egy magyar nyelvű leírás, boldog lennék vele :)"

Bocsi, valahogy kimoderáltalak ^^
Kössze amúgy az elismerést, igyekszem alkotni. Ennek a képnek például megvan a végleges verziója, de igencsak nehéz volt lerendereltetni. A kezelőfelületre két dolog igaz:
1. Tényleg rossz, mert nincs előnézete, nincs magyarázat, sok értéket kézzel kell beírni, mert a csúszka csapnivaló tartományban mozog. De!
2. Nem szaggat, nem fagy ki, hatékonyan, gyorsan kezelhető, és ha kiismered, olyan leszel, mint aki egy vadászgépet vezet. Elsőre azt se tudod, melyik gomb mi, a végére Te leszel a levegő ura :)
süti beállítások módosítása