HTML

Tájszerkesztés

Tájszerkesztés - olyan irreális helyszíneket szeretnék létrehozni, melyek minél valósághűbbek. Legtöbbször a Terragen 2, olykor a Vue 6 progival. Egyikben sem vagyok profi, de azért igyekszem :)

2010.03.06. 11:57 Rudolfking

Szurdok

Sziasztok,

Z #06

 

Az új projektből egy aprócska kivágat, annyit még elárulhatok, hogy a kép bal oldalán, kb. a kép tetejétől 1/3 magasságra van :). A textúrázás véglegesnek tűnik egyébként a projektben, lassan betör a növényzet elhelyezése... Ami komoly kihívás, tekintve a kép összetett növény-igényét, ha fogalmazhatok így. Napokon belül lehet róla akár teljes render is.

Még annyit hozzátennék, hogy azért Z a kép neve, mert a kivágatokat ilyen névvel illetem (Z+valami+számozás), a projekt nevét csak teljes renderelések képviselhetik a fájlnévben.

Ez a maximális felbontás.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://rendertime.blog.hu/api/trackback/id/tr651813491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása