HTML

Tájszerkesztés

Tájszerkesztés - olyan irreális helyszíneket szeretnék létrehozni, melyek minél valósághűbbek. Legtöbbször a Terragen 2, olykor a Vue 6 progival. Egyikben sem vagyok profi, de azért igyekszem :)

2009.11.28. 11:53 Rudolfking

Őszi erdő

Derűs reggelt,

Folyamatban az őszi erdő projektje, eljutottam végre a fák és fű beillesztéséig, de egyelőre nagyon sok még bennem a megválaszolatlan kérdés és a kivitelezhetetlen terv. Íme egy félkész render:

Ősz #05

 

Egyelőre a nagyon homogén fű vár kijavításra valahogyan. Mivel mostanság rengeteg a feladatom az egyetemmel, lassabban haladok minden projektemmel, viszont profibb előnézeti képeket csinálok. Ez azért van, mert amíg egy 4-5 órás kivágat fut például az erdőről (magas minőség, jó felbontás), addig olvasom a tananyagot vagy oldom sorra a feladatokat :).

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://rendertime.blog.hu/api/trackback/id/tr801558344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása