HTML

Tájszerkesztés

Tájszerkesztés - olyan irreális helyszíneket szeretnék létrehozni, melyek minél valósághűbbek. Legtöbbször a Terragen 2, olykor a Vue 6 progival. Egyikben sem vagyok profi, de azért igyekszem :)

2009.09.12. 07:20 Rudolfking

Rajzolás és Vue

Sziasztok,

Készítettem egy olyan projektet, ami arra jó, hogy ceruzával megpróbálom lerajzolni gyakorlásképp (hogy legyen mivel eltölteni az időt az unalmas előadásokon). A fényekkel és tükrökkel eljátszottam egy ideig, az objektumok beépítettek (kivéve persze üveglap meg üveggömb), textúrázás saját alkotás. Render ideje egy éjszakányi volt (olyan 10 óra), 1920*1200-on, eléggé jó minőségben (soft lights, global radiosity (GR), superior). Egyetem alatt most megcsappant a rendelkezésre álló időm, de vannak még projektek függőben, csak nincs róluk szép, félkész render (sem). Íme a kép:

RajzTerem #04

 

Lassan egy terragenes projektről is "lehull a lepel", csak még finomítok a jelenlegi változaton. Addig egy oldal, ahol lenyűgöző munkákat is találni: NWDAnet

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://rendertime.blog.hu/api/trackback/id/tr11376547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása