HTML

Tájszerkesztés

Tájszerkesztés - olyan irreális helyszíneket szeretnék létrehozni, melyek minél valósághűbbek. Legtöbbször a Terragen 2, olykor a Vue 6 progival. Egyikben sem vagyok profi, de azért igyekszem :)

2008.12.07. 16:11 Rudolfking

Salomon (c) :)

Sziasztok,

Íme egy Vue 6-os kép. Ultra a minőség, de kézileg lehet feljebb venni a motion blur és a focus blur minőségét. Így 5-6 óra volt, kézi beállításokkal 24-100 óra lenne :). Úgy tervezem, hogy rakok rá valamilyen cipőt, mintha valaki szupersebességgel futna (nagy hobbim a futás, csak nem tudok jól). Két baj van: Kisebb baj, hogy szemre nem tudom belőni, mekkora is egy ember a képen, mert úgy akartam, hogy ne látszódjon, csak a lába. Valamint nem vagyok jó postwork-ban (nagyon), úgyhogy még nem találtam ki, hogy applikálom rá a cipőt. Ráadásul valahogy azon is mosni kell egy kicsit, mert még ha éles is a mozgó tárgy (hiszen együtt mozog a kamerával), azért "annyira" nem. A kép 1680*1050-ben:

 

Salomon #01

 

Továbbá azért Salomon, mert karácsonyra lehet, hogy Salomon XT Wings-et kapok :). Mivel azonban az még nincs meg, a jelenlegi Nike cipőmet applikálom maximum rá (gyakorlásképp).

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://rendertime.blog.hu/api/trackback/id/tr96809438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása