HTML

Tájszerkesztés

Tájszerkesztés - olyan irreális helyszíneket szeretnék létrehozni, melyek minél valósághűbbek. Legtöbbször a Terragen 2, olykor a Vue 6 progival. Egyikben sem vagyok profi, de azért igyekszem :)

2008.10.21. 20:44 Rudolfking

A Barlang, Utolsó Terem

Sziasztok,

Ez az a hely, ahol a Nekron hetedik könyve rejtezik (kicsit még befejezetlenül). Most kivételesen eljátszottam a postwork lehetőségeivel, persze csak úgy poénból, nagy vonalakban. Render ideje a Global Illumination atmó-mód miatt elég magas volt, olyan 6-7 óra lehetett, pedig a felbontás szerény 1024*640.A kép:

 

A Barlang, Utolsó terem #08

 

Mivel általában a postwork-jaim csak nekem szoktak tetszeni, ezért ITT található az enélküli (de még mindig "paintelt") változat.

További fejlesztések mindenképp várhatóak, ez az olyan téma, amire havonta egyszer-egyszer visszatérek. Az a baj vele, hogy rengeteget lehetne még részletezni rajta (ötletek?), valamint a minőségi render ideje 24+ óra.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://rendertime.blog.hu/api/trackback/id/tr30725333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása