HTML

Tájszerkesztés

Tájszerkesztés - olyan irreális helyszíneket szeretnék létrehozni, melyek minél valósághűbbek. Legtöbbször a Terragen 2, olykor a Vue 6 progival. Egyikben sem vagyok profi, de azért igyekszem :)

2008.10.15. 21:03 Rudolfking

Youtube videó a fejlámpáról

Sziasztok,

Nahh, elkészült ez a videó is (Vue 6 progi), 800*500-ban volt a render ideje 19óra45perc. A fejlámpát egy hűtőborda reprezentálja, a fényt két spot light object, az egyik maga a 40° nyílásszögű fény, a másik a >90° nyílásszögű fényszóródás. A bal fenyő egy object, a többi a beépített fenyő (ezért tudnak mozogni). Hogy miért rángatóznak így egyet-kettőt, arról fogalmam sincs, ezt ki se lehet szűrni videó-előnézetben :(. A fejlámpám alkotója egyébként egy Cree XR-E Q5 fejlámpa, 250 vagy 900 mA-en tudom hajtani, így bocsát ki 80 vagy 200 lm-t. Ezzel futok, és tapasztalataim szerint nagyon jó dolog :). 4 elemről hajtom egyébként. Itt álljon pedig a virtualizált változata:

 

 
Cree fejlámpa #01

 

Szerintem ez a projekt ennyi volt, megyek vissza a barlangra meg a Terragenes hegyre.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://rendertime.blog.hu/api/trackback/id/tr61715944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása