HTML

Tájszerkesztés

Tájszerkesztés - olyan irreális helyszíneket szeretnék létrehozni, melyek minél valósághűbbek. Legtöbbször a Terragen 2, olykor a Vue 6 progival. Egyikben sem vagyok profi, de azért igyekszem :)

2008.08.08. 23:38 Rudolfking

A Meratthan-hegység lábánál II

Sziasztok,

Ez is elkészült, majdnem egy hét hibernálási folyamat után újraindítva (de azért a natív renderidő kicsivel 30 óra feletti lett). A képen nem hangsúlyos az átlátszó víz (bár egy csomót textúrázgattam, hogy azért ne legyen mű), de gondolkodom egy olyanon is, ahol tökre lefelé nézek :). Na de jöjjön a kép:

 

A Meratthan-hegység lábánál II

 

Íme, a várva várt átlátszó víz közelebbről. Az elkövetkezendő kép egy ismerős téma véglegesített (átlátszó vizes) verziója lesz (hányszor mondtam már, hogy "végleges"...). Az átlátszó víz nem is terhel, inkább az a fránya tükröződés... Ez a linkelt kép is szenvedés volt, de ami most fut (jelenleg 24óra 49perce) annyira akasztja víz közben a gépet, hogy egy alt-tab kétszer is megfontolandó (nem beszélve új ablak nyitásáról - egy kávé pont belefér).

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://rendertime.blog.hu/api/trackback/id/tr85607517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Popescu 2008.08.25. 01:09:43

talán még jobb is, mint az előző hegységes kép
süti beállítások módosítása